Budapesti Tavaszi Fesztivál — #ittahelyem

Hírek


	<strong>Jegyvisszaváltás július 20-ig</strong>
2020.06.18.
Jegyvisszaváltás július 20-ig

Tovább


	<strong>Jegyvisszaváltás</strong>
2020.04.06.
Jegyvisszaváltás

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál elmarad.

Tovább


	<strong>Elmarad a 40. jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztivál</strong>
2020.03.28.
Elmarad a 40. jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztivál

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata, ugyanakkor a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a jubileumi fesztivál tervezett programjából minél több produkció eljuthasson majd a közönséghez a későbbiekben.

Tovább


	<strong>Tank and the Bangas – ELMARAD</strong>
2020.03.13.
Tank and the Bangas – ELMARAD

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Tank and the Bangas zenekar teljes európai turnéját lemondta, így az együttes 2020. április 8-ra tervezett koncertje az A38 Hajón elmarad. Az eseményre a www.btf.hu weboldalon vásárolt jegyek árát automatikusan visszatérítjük a tranzakció során használt bankkártyára, míg a személyesen megváltott jegyeket a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ jegyirodájában (1052 Budapest, Bárczy István utca 1–3.) tudják visszaváltani a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet elhárultát követő 30 napon belül. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tovább


	<strong>Máriák városa időpontváltozás</strong>
2020.02.28.
Máriák városa időpontváltozás

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy az eredetileg április 17-én 20 órára meghirdetett Máriák városa című előadás technikai okokból április 18-án kerül megrendezésre. A megváltott jegyek az április 18-i előadásra érvényesek vagy a Müpa jegypénztáraiban április 17-ig visszaválthatóak. Megértésüket köszönjük!

Tovább

Színültig tavasz, színültig kultúra – ünnepi programmal, megújuló arculattal és világsztárokkal készül 2020-ra a jubileumi, 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál
2019.11.06.
Színültig tavasz, színültig kultúra – ünnepi programmal, megújuló arculattal és világsztárokkal készül 2020-ra a jubileumi, 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Philippe Herreweghe és a Collegium Vocale Gent, Kurtág György, Kristīne Opolais, Lawrence Brownlee, a Győri Balett és Lajkó Félix, Szergej Nakarjakov és a Budafoki Dohnányi Zenekar. Ji, Ton Koopman és az Amsterdam Baroque Orchestra, Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre) és a Ballet Rambert. A Sárik Péter Trió, Farkas Gábor, a Freak Fusion Cabaret, Kállai Ernő és Balázs János, Lukács Miklós és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Páratlan programkínálattal készül a tavaszra a 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata. 2020-ban április 3-án kezdődik és április 19-ig tart majd a kulturális tavasz: a klasszikus zenei koncertek mellett számtalan áriakoncert, opera-, balett-, tánc- és színházi előadás, jazzprogram, valamint kiállítás várja az érdeklődőket. A jegyértékesítés a fesztivál folyamatosan bővülő programjára 2019. november 6-án kezdődik.

Tovább