Menu

PONT Fesztivál

2019. április 13., 10.00

Várkert Bazár
 
A Hangvetővel közös program.

Jegyárak: 3000 Ft, 4000 Ft

Jegyet veszek!

A délutáni programok ingyenesen látogathatók.

Napijegy az április 13-i esti koncertekre történő belépéshez: 3000 Ft

A PONT Fesztiválra 2 napos bérletet ide kattintva vásárolhat.

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 225 0554

> i

Herczku Ágnes és Nikola Parov

PONT Fesztivál

Mi a csoda?
  1. 19.00 Albanian Iso-Polyphonic Choir
  2. 20.30 Herczku Ágnes és Nikola Parov

Az UNESCO szellemi kulturális örökség listáján szereplő hagyományok, szokások, táncok és ízek közül a PONT Fesztivál magyarországi és balkáni kincseket vonultat fel. Délelőttől interaktív családi programok várják a látogatókat: tánc- és dobworkshop, filmvetítés, mesemondás és a Balkán kézműveshagyományai szerepelnek a fesztivál kínálatában.
A Várkert Bazár festői helyszínén a különböző kiállítások és foglalkozások a térség sokszínű kultúráját ismertetik meg minden korosztállyal, kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
Az esti órákban az Albanian Iso-Polyphonic Choir mutatja be az UNESCO jegyzékében szereplő különleges énekstílust, majd Herczku Ági és Nikola Parov tolmácsolja a szintén szellemi örökségként jegyzett bistritsa babi stílust.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.