Menu

PONT Fesztivál

2019. április 14., 10.00

Várkert Bazár
 
A Hangvetővel közös program.

Jegyárak: 2000 Ft, 4000 Ft

Jegyet veszek!

A délutáni programok ingyenesen látogathatók.

Napijegy az április 14-i esti koncertre történő belépéshez: 2000 Ft

A PONT Fesztiválra 2 napos bérletet ide kattintva vásárolhat.

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 225 0554

> i

Balogh Kálmán 
Fotó: Raffay Zsófia

PONT Fesztivál

Mi a csoda?
  1. 19.30 Balogh Kálmán és a Fitos Dezső Társulat

Az UNESCO szellemi kulturális örökség listáján szereplő hagyományok, szokások, táncok és ízek közül a PONT Fesztivál magyarországi és balkáni kincseket vonultat fel. Busójárással, télűző rítusokkal és mesék különleges atmoszférájával kel életre a Balkán szelleme.
Az egész napos családi programokon táncokkal, kézműveshagyományokkal és a térség gasztronómiájával ismerkedhetnek a látogatók. Gyakorlott mesterek segítségével bepillanthatnak a csipkeverés, a fafaragás és a szőnyegszövés rejtelmeibe, de akár busóálarcot is készíthetnek vagy kólózni tanulhatnek.
A nap végén a férfibeavatás hagyományát, az UNESCO szellemi kulturális örökség jegyzékében szereplő kaluser táncrítust Balogh Kálmán és román vendégelőadók kíséretével a Fitos Dezső Társulat mutatja be.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.