Menu

Tájak / Távlatok – Kortárs magyar tájkép

2019. április 5., 14.00

Kiscelli Múzeum
 
A Budapest FotóFesztivállal közös program.

Jegyvásárlás a helyszínen, bővebb információ a helyszín honlapján.

Kiscelli Múzeum

Kiscelli utca 108.
+36 1 388 8560

> i

Gyoker Sarolta_Teli bolygo

Tájak / Távlatok – Kortárs magyar tájkép

A Budapest FotóFesztivál csoportos kiállítása

A Budapest FotóFesztivál – kortárs magyar fotográfusok alkotásain keresztül – minden évben egy-egy klasszikus tematika megközelítéseit járja körül a Kiscelli Múzeumban megrendezett csoportos kiállítás keretein belül. 2019-ben a korábbi Szubjektum (portré) és Csöndesen (csendélet) című kiállítások után a tárlat ezúttal a tág értelemben vett tájkép, tájábrázolás és értelmezés műfajába illeszkedő alkotásokat vár.
Olyan műveket, melyek a tájkép stílusának komoly képzőművészeti és gazdag fotográfiai hagyományait kívánják megújítani, illetve a természeti és emberi táj 21. századi létezésének, a táj és ember – egyre problematikusabb – viszonyának vizuális elemzésére, megjelenítésére törekednek.
A kiállítás olyan sokféle és színes alkotói megközelítéseket mutat a tájkép műfajának újraértelmezésében, amilyen változatos napjaink fotográfiája Magyarországon.

A kiállítás megtekinthető április 6. és május 15. között.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.