Menu

L.E.J: Poupées Russes (Orosz babák)

2019. április 17., 20.00

A38 Hajó — Koncertterem
A zenekar tagjai:
Lucie Lebrun – ének, billentyűs hangszerek, szaxofon, Élisa Paris – ének, billentyűs hangszerek, hárfa, Juliette Saumagne – ének, cselló
 
Az A38 Hajóval közös program.

4900 Ft (elővételben)
5900 Ft (a koncert napján a helyszínen)

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

L.E.J_Orosz Babák

L.E.J: Poupées Russes (Orosz babák)

Lemezbemutató koncert
  1. 20.00 Dalinda
  2. 21.00 L.E.J

A francia énekestrió (Lucie, Élisa és Juliette) 2013-ban jött létre, első sikerüket 2015 nyarán érték el, amikor egy feldolgozásszámukat több millióan tekintették és hallgatták meg a világhálón. A rafináltan kialakított vokális szólamok, a szellemes hangszeres effektusok – Juliette éneklés közben rendszerint csellón is játszik – és a jó érzékkel összeállított egyvelegek eredeti átiratai (mashup), valamint az előadásmód magával ragadó természetessége rendkívüli sikert hozott.
A trió első, eredeti szerzeményekből álló lemeze 2018-ban készült el. A Poupées Russes című albumon remek dalok sorjáznak, az Acrobates című számhoz pedig már egy egészen eredeti vizualitású klip is készült.
A L.E.J előtt három fiatal énekesnő magyar népzenével átitatott dalok segítségével mesél a női lét különböző szakaszairól. A Dalinda tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi ének szakán kezdtek el együtt dolgozni, első lemezüket 2018-ban vették fel.

Video

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.