Menu

Ruka Yokoyama zongorakoncertje

2019. április 8., 19.30

Pesti Vigadó — Északi terem

Jegyárak: 1000 Ft

Pesti Vigadó

Vigadó tér 2.
+36 1 328 3340

> i

Ruka Yokoyama

Ruka Yokoyama zongorakoncertje

A szapporói Liszt Ferenc Szeminárium legeredményesebb versenyzője
  1. Beethoven: Hat bagatell, op. 126
  2. Beethoven: c-moll zongoraszonáta, op. 111
  3. Mizuki I: Inheritance
  4. Prokofjev: B-dúr zongoraszonáta, op. 84

Az ifjú japán zongoraművész, Ruka Yokoyama olyan világhírű zongoraművészek mesterkurzusait látogatta, mint Eliszo Virszaladze, Dina Yoffe, Jacques Rouvier és Michel Béroff. 2018-ban a Szapporói Szimfonikus Zenekarral Beethoven G-dúr zongoraversenyét adta elő. A Budapesti Tavaszi Fesztiválon is igazolja Beethoven zenéje iránti affinitását, hangversenyének első részében két igazán nehezen megközelíthető kompozíciót szólaltat meg a szerzőtől.
Ruka Yokoyama honfitársa és kortársa egyik zongoradarabját is előadja. A fiatal japán zeneszerző, Mizuki I mérnöki és zenei tanulmányokat végzett, 2016 óta az Aoyama Alapítvány ösztöndíjasa, valamint a Group NEXT zeneszerzőcsoport tagja.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.