Menu

Emanuel Gat: SUNNY

2019. április 13., 20.00

Trafó Kortárs Művészetek Háza
Zene:
Awir Leon
Koreográfus:
Emanuel Gat
 
Koprodukciós partnerek: Festival Montpellier Danse 2016, Grand Théâtre de Provence, Théâtre de la Ville, Paris, Cité de la Musique – Philharmonie de Paris, Scène Nationale d’Albi

A Trafó Kortárs Művészetek Házával közös program.

Jegyárak: 3200 Ft

Diákjegy: 2600 Ft

Trafó Kortárs Művészetek Háza

Liliom utca 41.
+36-1 215 1600

> i

Emanuel Gat: SUNNY 
Fotó: Julia Gat

Emanuel Gat: SUNNY

Emanuel Gat, performer és zenész Awir Leonnal együtt álmodta meg a SUNNY-t, ami egyszerre koncert és egy vibráló koreográfiai felfedezőút, melyet természetesen születésének pillanatával egy időben, azaz élőben követhetünk végig.
„Emanuel Gat a SUNNY-val mesterművet alkotott. Miközben Marvin Gaye azonos című dala szól, Awir Leon eleven zeneiséget épít köré, de úgy, hogy mindvégig hű marad saját, eredeti stílusához. A hosszúra nyúló csendek, a bravúros jelmezek, a játékosság, a metsző pillantások és a kitörő kacajok együtt hozzák létre az előadás világát, melyben túlcsordul a fiatalosság, az életöröm és a derű” – írta Ariane Bevalier, a Le Figaro kritikusa.

Video

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.