Menu

Szandai Mátyás Quartet

2019. április 16., 20.00

Uránia Nemzeti Filmszínház — Díszterem
A kvartett tagjai:
Nelson Veras – gitár, Ricardo Izquierdo – szaxofon, Szandai Mátyás – nagybőgő, Fabrice Moreau – dob
 
Az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közös program.

Jegyárak: 3500 Ft

Uránia Nemzeti Filmszínház

Rákóczi út 21.
+ 36 1 486 3400

> i

Szandai Mátyás Quartet 
Fotó: Csendes Krisztina

Szandai Mátyás Quartet

Lemezbemutató koncert

Szandai Mátyás, a kiemelkedő kvalitású magyar bőgős hosszabb ideje Párizsban él és dolgozik. Ott került kapcsolatba Nelson Veras brazil származású gitárossal, azzal az őstehetséggel, akit 14 évesen Pat Metheny fedezett fel. Aztán a sors összehozta további két kitűnő zenésszel, egyikük a kubai tenorszaxofonos, Ricardo Izquierdo, a másik a szenzációs francia autodidakta dobos, Fabrice Moreau, aki korábban festőként vált ismertté.
E négy markáns, különböző zenei kultúrákból érkező egyéniség zenéjében egyaránt helyet kap a kompozíciós fegyelem, a virtuozitás, a latin-amerikai temperamentum, a könnyedség és az elegancia. Megalakulása után a csapat intenzív munkába kezdett, s a BMC Records számára 2018 nyarán rögzítették debütáló lemezük anyagát.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.