Menu

#felafejjelbudapest: Holnemvolt Pest

2019. április 16., 17.30

Budapesti közterületek
 
Az Imagine Budapesttel közös program

Ingyenes program

Budapesti közterületek


> i

Madách-házak

#felafejjelbudapest: Holnemvolt Pest

Városi séta

Gondoltál már valaha arra, hogy egy másik világban milyen lehetne Budapest? Ha felhőkarcolók magasodnának a belvárosban, a Parlament mellett pedig egy égig érő kultúrpalota lenne Pest meghatározó épülete? Milyen lenne, ha úszó szállók lebegnének a Dunán, és az Andrássy hídon kelnénk át Budára? Pedig mindez csak félig-meddig tartozik a képzelet világába. Valaha komolyan gondolták a megépítésüket, csak különféle okok miatt elmaradt a megvalósításuk.
Kétórás sétánk során megpróbáljuk rekonstruálni a néhol igencsak meglepő ötleteket, elképzeljük, milyen lenne más múzeumokba, színházakba járni, magasházak tövében sietni, más emlékművek között élni. Felfejtjük a tervekhez vezető motivációkat, és együtt nézünk körül a holnemvolt Pest képzeletbeli díszletraktárában.

Találkozási pont: Vigadó tér, a szökőkútnál
A séta hossza: 2-2,5 óra

A séta ingyenes, de előzetesen regisztrálni szükséges, amit ezen a linken lehet megtenni.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.