Menu

Meute

2019. április 5., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Meute 
Fotó: Steffi Rettinger

Meute

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
A Tavasz Terasz egyik külföldi sztárfellépője a hamburgi techno rezesbanda, a Meute. Egy tucat srác Hamburgból, akik hangszereik révén, tisztán akusztikusan hoznak létre valami olyasmit, amit egy DJ szokott. A hipnotikus techno és a menetelő fúvószenekaroktól megszokott hangzás fúziójából új műfajt hoztak létre. Hihetetlenül hatásos és energikus, s nagyon is üdvözítő, hogy gerillakoncertekkel is kísérleteznek.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.