Menu

Anne Shirley Supersad

2019. április 6., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Anne Shirley Supersad

Anne Shirley Supersad

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
Az Anne Shirley Supersad nem más, mint Csordás Zita, a Mayberian Sanskülotts énekesnőjének gitáros alteregója. Tavaly jelentette meg Don't Talk című lemezét, melyen a lehető legegyszerűbb „formációban” játszott: gitáron kísérte önmagát. Az összhatás, a dalok hangulata magával ragadó: a kétszólamú ének, a tereket képező effektek és az ezekből születő ambientes atmoszféra az első perctől meghatározza az anyagot, amely bár cseppet sem popos, mégis nagyon könnyű ráhangolódni.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.