Menu

Szendrői & Tóth (Elefánt) Duó

2019. április 8., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Szendrői & Tóth Duó

Szendrői & Tóth (Elefánt) Duó

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
Az Elefánt együttes indulásának két főszereplője, Szendrői Csaba és Tóth András ezen az estén visszarepít a zenekar kezdeteihez, amikor még ketten, egy kék szobában ülve tervezgették a jövőt, és megalkották az Elefánt dalainak első verzióit, melyek a csapat első kislemezén, 2012-ben jelentek meg. A cím mi más lehetett volna, mint Kék szoba? A szerzőpáros erről a lemezről, az azóta született dalokból, valamint mások által írt és előadott kedvencekből hoz el néhányat személyes hangvételű koncertjükre. Egyszer volt, hol nem volt...

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.