Menu

Szakács Gergő Akusztik

2019. április 10., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Szakács Gergő

Szakács Gergő Akusztik

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
Szakács Gergő énekes-dalszerző jelenleg az egyre nagyobb sikereket elérő Follow the Flow egyik frontembere. 2015-ben Ősz utca című dalával versenyzett a lehetőségért, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhesse hazánkat, és még ugyanebben az évben megmutatta, hogy nem csak egyslágeres előadó, hiszen Lépnünk kell című house-os single-je felköltözött a MAHASZ dance-listájára. 2018-ban csatlakozott a Follow the Flow-hoz, de szólókarrierjét is szépen egyengeti, és egy szál gitáros akusztikus műsorával is gyakran ad koncertet.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.