Menu

Odett10 Akusztik

2019. április 12., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Odett

Odett10 Akusztik

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
Odett tavaly októberben ünnepelte 10 éves jubileumát. Ezt a 10 évet egy különleges kiadvánnyal tették még emlékezetesebbé, melyen az énekesnő legfontosabb 10 dalának átdolgozása szerepelt. A lemez az Odett10 címet kapta, az anyagot élőben még sehol sem lehetett hallani. A koncert különlegessége lesz, hogy Odett legújabb kezdeményezése, a #ZenélAzUtca eddigi szereplői egy-egy dalban vendégként csatlakoznak az énekesnőhöz és csapatához.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.