Menu

The Anahit

2019. április 14., 17.30

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

The Anahit

The Anahit

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
A The Anahit valahol az absztrakt és a mainstream közötti határon helyezhető el. A formáció pillanatmegörökítő elektronikaként összegzi izgalmas és nemritkán szívbe markoló szerzeményeit. A csapat első albumának (In the Dark) megjelenését négy, zenéléssel eltöltött londoni év előzte meg. Érezhető rajta egyfajta nyugatias hangzás, mely James Blake, Banks, Lorde, a Ritual, az Oh Wonder és a Florence and The Machine zenéjére emlékeztet. Jelenleg a második lemezükön dolgoznak, amely Addicted címen fog megjelenni.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.