Menu

Rutkai Bori Banda

2019. április 21., 11.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Rutkai Bori Banda

Rutkai Bori Banda

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
Ahogy a hosszú tél után előbújnak a kerti virágok, úgy bújnak elő a zenekar tavaszi dalai is. Ázsiai pázsitok felett repülő varázslovakon, szárnyaló bicikliken. Nap Papával és Hold Mamával bújócskázunk a táncoló tó körül, indiánokkal vonatozzuk körbe a Balatont, Csuklós Miklóssal buszozunk hidakon és hegyeken át, és még a Béla-bálba is elmegyünk mulatozni. Bori színes, horgolt bábjaival kíséri a „vitamindús”, ropogós dalokat, melyekre gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen perdülnek táncra.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.