Menu

Szekeres x Barbaró

2019. április 22., 19.00

Akvárium Klub
 
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Szekeres x Barbaró

Szekeres x Barbaró

Akvárium Tavasz Terasz

Az Akvárium Klub Budapest belvárosának legszínesebb kínálatú, rendkívül pezsgő rendezvényhelyszíne, Terasza pedig olyan találkozási pont, ahol régi kedvencekkel éppúgy összefuthatunk, mint sokkolóan izgalmas új felfedezettekkel.
A Szekeres x Barbaró projekt a 25 éves Junkies zenekar light verziója. Az eredeti cél az volt, hogy a Junkies energiáját átültessék egyetlen akusztikus gitárra és két énekhangra. Jelentjük, a küldetés sikerült. Nincs két egyforma fellépés, hiszen azonkívül, hogy elhangoznak a legnagyobb Junkies-slágerek, rengeteg sztorizásra, freestyle-ra és olyan momentumra van kilátás, ami csak itt és ekkor történik meg. Olyan élmény, amit nem érdemes kihagyni.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.